Menu bankietowe zasiadane

Przykładowe menu zasiadane

PRZYSTAWKA ZIMNE

Szczupak Po Staropolsku Podany na Musie Chrzanowym

Carpaccio Wołowe o Aromacie Trufli

z Grzankami z Ciemnego Pieczywa i Sałatką z Rukoli

Duet z Wędzonego Węgorza na Grzance /delikatny mus, sałatka

PRZYSTAWKA GORĄCA

Ragout z Jelenia i Dzika z Dodatkiem Śliwowicy

ZUPY

Zupa z Suszonych Borowików z Zacierkami

Żurek Staropolski z Tiftelami z Jajkiem Przepiórczym

Krem z Kurczaka ze Smardzami i Pieczoną Papryką

DANIA GŁÓWNE

Pieczony Sandacz à la Radziwiłł z Szyjkami Rakowymi
Podany z Ziemniakami Puree i Gotowanymi Warzywami

Pieczony Łosoś Nadziewany Farszem z Krewetek w Sosie Szampanowym
Podany na Porze z Ziemniakami z Wody

Roladki z Soli z Musem Rakowym w Sosie z Białego Wina i Kawioru
Podane z Zapiekanym Kalafiorem pod Beszamelem

Pierś z Kaczki Marynowana w Miodzie Pitnym
Podana z Kaszą Mazurską z Szafranem i Buraczkami

Medaliony z Sarny z Sosem z Owoców Leśnych
Podane z Ziemniaczaną Babką, Kapustą Czerwoną i Malinami

Pieczony Udziec Jagnięcy z Kremem Czosnkowym
Podany z Warzywami à la Ratatouille i Zapiekanymi Ziemniakami

DESERY

Racuszki z Sosem z Dzikiej Róży i Kulką Lodów Śmietankowych

Szarlotka z Ciasta Francuskiego z Sosem Waniliowym

Tort Czarny Las

Wybór Ciast

REFERENCJE

Menu przygotowane przez Biesiadę z Kuroniem było wyśmienite, a oferowane usługi na najwyższym poziomie

Marcin Chrzanowski
NOMADA Team