Menu plenerowe

Przykładowe Menu Piknikowe

Stacja I

Sałatki

Sałatka wiosenna  z Pomidorów, ogórków i mięty

Sałatka colesław

Arbuz z fetą i oliwkami

Bawarska sałatka ziemniaczana z koperkiem i kaparami

Sałatka z mozzarellą i sosem Pesto

Sałatka z różnokolorowej fasoli z sosem winegret

 

Stacja II

Dania główne z grilla

Kaszanka z jabłkiem i ziołami

Ziołowa Biała kiełbasa

Tajski udziec z kurczaka

Filet z łososia marynowany w cytrynie i koperku

Szaszłyki Warzywne

Polędwiczki Wieprzowe Faszerowane Serem Bleu

Kebabczety jagnięce

Amerykański Rib Eye Stek

Ziemniaki w ziołowej otoczce

 

Stacja III - Live cooking

Pasty

Penne z sosem pomidorowym i parmezanem (300 porcji)

Penne z sosem Pesto (300 porcji)

 

Stacja IV - Live cooking

Stir – fry

Stir – fry z warzywami i sosem sojowym

Stir – fry z kurczakiem i makaronem sojowym

 

Stacja V - Live cooking

Rożen

Prosię, jagnię i koziołek z rożna

 

Stacja VI

Dodatki

Pieczywo

Ogórki kiszone i małosolne

Sosy: barbeque, salsa, meksykański, czosnkowy,  jogurtowy

Musztarda

ketchup

 

Stacja VII

Desery

Wybór lodów kulkowych w 9 smakach z różnymi polewami

Owoce sezonowe

 

Stacja VIII

Napoje

Kawa

Herbata

Woda mineralna

Cola, Fanta, Sprite

Soki

Piwo

Wino

 

 

 

REFERENCJE

Od momentu współpracy z firmą Biesiada z Kuroniem standard naszych usług znacząco się podniósł. Słyszymy same słowa pochwały za jakość, sposób podanych dań oraz profesjonalną obsługę.

Andrzej Schoeneich
IZBA GOSPODARCZA GAZOWNICTWA